Overige diensten

Misschien zijn onze overige diensten, zoals een spinnenbehandeling of het bewassen van uw zonnepanelen, ook interessant voor u? Lees hieronder meer over deze diensten of neem contact met ons op wanneer u een oplossing zoekt voor uw specifieke vraag. Wij denken graag met u mee! Bel ons: 058 78 51 289 of neem contact met ons op door HIER te klikken.

SPINNENBEHANDELING
Heeft u last van spinnen, spinnenwebben en de uitwerpselen van spinnen? Dan is de spinnenbehandeling een goede uitkomst voor u.

spinnenbehandeling
Deze dienst wordt aan de buitenkant van het gebouw uitgevoerd. Het middel wordt gespoten op plekken waar spinnen zich kunnen vestigen en verplaatsen. Het is een milieuvriendelijke manier van een spinnenbehandeling. De beschermlaag welke wordt gespoten middels een fijne nevel, beschermd uw woning of bedrijfspand tegen de spinnen, spinnenwebben en uitwerpselen van spinnen.

ZONNEPANELEN
Net als ramen worden zonnepanelen ook vuil. Het oppervlak van het zonnepaneel-glas zal naar verloop van tijd vuil vasthouden. Door dit vuil kan minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Het is dus verstandig uw zonnepanelen meerdere malen per jaar te laten bewassen, hierdoor blijft de energie productie optimaal en zal eventueel ophopend vuil tussen het aluminium frame en het glas worden voorkomen.

Zonnepanelen

Hoewel veel factoren invloed hebben op het produceren van energie bij zonnepanelen zijn experts het eens dat u door vuil op het paneel energie zult verliezen. Het verlies door vuil kan oplopen tot 25% of soms meer. Vuil zal de levensduur van uw zonnepanelen tevens verkorten.

Met onze zachte borstels en OSMOSE systeem bewassen wij uw zonnepanelen zodat u kunt genieten van de maximale energie-opbrengst.

SPECIFIEKE VRAAG
Heeft u een vraag of zoekt u een oplossing voor een probleem? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee! Bel ons: 058 28 95 268 of neem contact met ons op door HIER te klikken.